Ervaringen

Martin Chromes
Woensdag, oktober 21 2020

Onlangs heb ik mijn huis in Spanje verkocht via VILLAS FOX van San Miguel de Salinas.

Dit bedrijf heeft uitstekend werk verricht om zowel de verkoper als de koper tevreden te stellen dat ze tot een eerlijke deal komen.

Dankzij hun expertise en kennis van de Spaanse markt zou ik willen aanbevelen VILLAS FOX als uw perfecte partner om een ​​woning in Spanje te verkopen of te kopen.

 

Roger Le Long
Dinsdag 13 oktober 2020

We missen San Miguel enorm en als de omstandigheden voor ons zouden veranderen, zouden we daar zo weer een huis kopen. Uw diensten bij Villas Fox waren uitstekend en we raden je ten zeerste aan. Mochten we op zoek gaan naar een ander pand waar we graag gebruik van zouden maken Villas Fox nog een keer. We zouden uw warme en vriendelijke, door een familie gerunde en zeer professioneel gerunde makelaarskantoor ten zeerste aanbevelen.

Janet en Albert Carpenter
Woensdag, september 23 2020

We zouden het aanbevelen Villas Fox voor iedereen die zijn eigendom koopt of verkoopt. Duidelijk, geen gedoe, geen problemen. Zeer professionele service en zeer aardige mensen. Dank u. Clive en Barbara xx

Clive en Barbara Cornwell
Woensdag, augustus 26 2020

 Nou, wat kunnen we zeggen, Andy en Sorelle at Villas Fox, een bedrijf dat je kunt vertrouwen, fantastische mensen, erg vriendelijk, professioneel en ze doen wat ze zeggen dat ze zullen doen en nog veel meer. 

Andy en Sorelle hebben ons eigendom in oktober 2019 voor ons verkocht en ze waren gewoon geweldig. Ze adviseerden ons bij elke stap. Het was na de verkoop dat het langzaam ging omdat -

Helaas hebben de kopers van ons onroerend goed gebruik gemaakt van een fiscaal vertegenwoordiger die, laten we zeggen, niet erg professioneel was en niet alles deed wat hij had moeten doen of zei dat hij zou doen, eigenlijk helemaal niet veel deed en we hebben elke keer moeten vechten stap van de weg om de zaken op een rijtje te krijgen, ons, Andy en Sorelle en onze advocaten ten einde raad, dus gingen de zaken een stuk langzamer dan zou moeten. Dus we zouden mensen die kopen of verkopen adviseren om te gebruiken VILLAS FOX, gebruik wie ze aanbevelen voor uw professionele diensten en u zult niet teleurgesteld worden, ze zijn gewoon fantastisch. Ga mee Villas Fox een bedrijf dat goede referenties en veel ervaring heeft en zo behulpzaam is, in feite zijn ze de beste makelaar op dit gebied, u zult er geen spijt van krijgen om ze te gebruiken. 10 sterren mensen en service bij VILLAS FOX.

Joan en Malcolm Bolton
Donderdag 11 juni 2020

Aan Andy & Sorelle - Bedankt voor al je harde werk en geduld met onze huisaankoop in San Miguel. Terry en Annette

Dankzij Andy Fox en Sorelle Fox voor al je hulp, fantastisch en professioneel van begin tot eind van Terry Robert Jessett en Sharon Jessett xxx

Terry en Sharon Jessett
Dinsdag 19 mei 2020

Bedankt Andy en Sorelle briljante service, niets teveel moeite!!! Terry & Sharon hopen dat je heel gelukkig zult zijn in je nieuwe huis xx

 

 

Sue Ellis
Dinsdag 19 mei 2020

"Vanaf het begin werd de verkoop van het pand duidelijk en professioneel uitgelegd door Villas Fox. Gedurende het hele proces was er constante communicatie en updates. De verkoop van de woning verliep snel en we hadden binnen 3 maanden een bod/aanvaarding binnen. Het grootste deel van onze communicatie was met Andy en hij deed zijn best met de verkoop. Ik zou niet aarzelen om aan te bevelen Villas Fox als makelaar."

Catriona Doherty
Dinsdag 14 januari 2020

Ik vond dit bedrijf prettig om mee om te gaan. Ze waren vriendelijk, efficiënt en hielden me op de hoogte tijdens de verkoop. Ik zou niet aarzelen om aan te bevelen Villas Fox te verwijzen in de toekomst.

George Edwards
Maandag 13 januari 2020

Als u in San Miguel koopt of verkoopt, is dit de plek om naartoe te gaan. Andy en Sorelle zijn erg behulpzaam.

Kevin Gray
Maandag 13 januari 2020

Zeer professionele en vriendelijke bediening. Ik heb het gevoel dat zowel Andy als Sorelle net dat beetje extra doen en niets is teveel moeite. Ik had in deze onzekere tijden geen gemakkelijke verkoop verwacht, maar mijn appartement werd binnen enkele maanden verkocht. Ik denk dat dit te danken is aan uitstekende marketing en een hoog serviceniveau. Dank jullie beide. Sterk aanbevolen.

Jennifer Hartley
Maandag 02 december 2019

Heel erg bedankt. Je hebt de verkoop zorgeloos gemaakt en we zullen het aanbevelen Villas Fox aan al onze vrienden. Met vriendelijke groeten, Kevin en Gail

Villas Fox zijn een geweldig, eerlijk familiebedrijf. Heel erg bedankt. Ik wens je het allerbeste voor de toekomst - ik weet dat je zult floreren, en als zulke eerlijke mensen zul je altijd groeien.

Sharon Bowen
Woensdag, november 13 2019

Na het horen van stressvolle tijden in het omgaan met makelaars in Spanje, waren we zo opgelucht en blij dat we het gebruikten VILLAS FOX. Wat een fantastisch, professioneel en vriendelijk bedrijf om mee om te gaan. Een verfrissende afwisseling om zulke lieve, eerlijke en betrouwbare mensen op de makelaarsmarkt te ontmoeten. Niets is teveel moeite voor Andy of Sorelle. We kunnen ze niet genoeg aanbevelen, ze zijn echt eersteklas geweest en we zouden tegen iedereen die in Spanje koopt of verkoopt zeggen, gebruik deze mensen, ze zijn eersteklas, je zult niet teleurgesteld worden. Heel erg bedankt aan jullie beiden. Beste wensen voor de toekomst, Joan en Malcolm Bolton

 

Malcolm en Joan Bolton
Vrijdag, oktober 04 2019

We willen Andy en Sorelle enorm bedanken voor het geweldige werk dat ze hebben gedaan bij de verkoop van ons appartement, slechts 6 maanden van foto's tot verkoop, waarvan we denken dat het in Spanje buitengewoon goed gaat. De Fox team is zo professioneel en ook een leuk stel, jammer dat we ze pas hebben ontmoet toen we Spanje verkochten en verlieten. We zouden niet aarzelen om ze aan te bevelen, want ze zorgden voor onze verkoop, ook al waren we niet eens in het land, fantastisch.

Derek en Cheryl Lapham
Dinsdag 17 september 2019

Hallo Andrew en Sorelle, Debbie en ik willen jullie allebei hartelijk bedanken voor jullie vriendelijke hulp bij de verkoop van ons eigendom in Villasmaría. De overboeking is vanmiddag succesvol afgerond. We wensen u hetzelfde succes met de verkoop van uw andere eigendommen op onze urbanisatie en het was een genoegen om met u samen te werken.

Met vriendelijke groet,

Brian en Debbie

 

 

Brian en Debbie Walker
Woensdag, augustus 21 2019

Ik ben blij met de diensten van Villas Fox - duidelijk, ongecompliceerd, eerlijk advies, zeer responsief gedurende het hele proces en zeer goed geïnformeerd over wat er in het gebied gebeurt - Ik aarzel niet om Andy & Sorelle aan te bevelen - bedankt aan jullie beiden - Andrew (San Miguel de Salinas, 2019)

 

Andrew Dyos
Woensdag 03 juli 2019

Hallo Andy en Sorelle,

Ik wil jullie allebei bedanken voor al jullie hulp en hulp bij de verkoop van mijn villa. De afgelopen twee jaar stond mijn villa te koop bij een andere makelaar en in die tijd had ik heel weinig reacties. Na verschillende aanbevelingen van vrienden en buren, besloot ik de verkoop in handen te geven van Villas Fox. Ik was meteen onder de indruk van hun presentatie, marketing en proactieve benadering van de verkoop van mijn eigendom en ik had al snel een bod en accepteerde het. Vervolgens werden alle vragen en eventuele problemen op een efficiënte en professionele manier afgehandeld, wat leidde tot een stressvrije ervaring. Ik aarzel niet om aan te bevelen Villas Fox voor de aan- en verkoop van onroerend goed in dit gebied van Spanje.

Vriendelijke groeten, Rodney Colley

Rodney Colley
Donderdag 04 april 2019

Hallo Sorelle en Andy. Bedankt voor het goede werk. Jullie zijn geweldige jongens. Ga zo door met het goede werk ... We zijn uiteindelijk vol vreugde. Kom je langs voor een glaasje? Groetjes Heike & Andreas

Heike en Andreas Zater
Woensdag, maart 20 2019

Kaart

  • Basis informatie
  • (​). 0
    (​). 1,000,000
  • Adres
  •  
  • Details
  • -
    -
  • Overig
  •   Uitgelicht
  • Bestellen
  •   Geavanceerd zoeken