Ervaringen

In vergelijking met Britse makelaars Villas Fox ging altijd een stap verder om de verkoop rond te krijgen. Biedt constante ondersteuning en beantwoordde altijd oproepen en berichten. We zouden Andy en zijn team ten zeerste aanbevelen als u een woning in de omgeving van San Miguel de Salinas koopt.

DSC03215 Kopie

Garry Jones
Maandag 18 oktober 2021

Vi har fra den første dag oplevet en fantastisk service. Fox står til rådighed me alt hvad vi har haft brug for at hjælp til både handel, hus fremvisning en efterfølgende tvivlspørgsmål. Vi vil til hver en tid anbefale de til andre.

(We hebben vanaf de eerste dag geweldige service ervaren. Villas Fox waren beschikbaar met alles wat we nodig hadden om te helpen met zowel kopen, huisbezichtiging als daaropvolgende vragen. We zullen ze altijd aanbevelen aan anderen.)

DSC09658

John Thorlak
Maandag 20 september 2021

Villa Fox hebben uitzonderlijke service verleend bij het verkopen van het appartement van mijn tante. Ze waren efficiënt, ondersteunend en reageerden heel snel op eventuele vragen. Een uitstekende ervaring allround.

appartement verkocht san miguel de salinas villas fox

Helen Armer
Zondag, 12 September 2021

Briljant bedrijf, zeer professioneel en een genoegen om hen te hebben gebruikt om mijn eigendom te verkopen. Snel geholpen bij de transactie van begin tot eind. 6/5. Als we besluiten opnieuw te kopen (in een gebied dat ze bestrijken), zal mijn eerste telefoontje naar Andy of Sorelle zijn.

DSC09960 Kopie

Gordon en Brenda Wood
Donderdag 09 september 2021

We willen Andy, Sorelle en Ollie bedanken voor hun professionaliteit bij het vinden van ons droomhuis in San Miguel.

Ze waren er voor ons vanaf het begin tot de oplevering, en waren er toen we advies of hulp achteraf nodig hadden, we kunnen je niet genoeg bedanken voor alles wat je hebt gedaan.

We aarzelen niet om uw diensten aan te bevelen aan iedereen die zulke deskundige en professionele mensen nodig heeft.

Wij wensen u het allerbeste voor de toekomst met uw bedrijf.

Hartelijk dank,
Kevin & Laura Winchcombe

1 San Miguel de Salinas Vrijstaande villa in Las Comunicaciones by Villas Fox beste makelaars

Kevin & Laura Winchcombe
Maandag 23 augustus 2021

Mijn vrouw en ik hebben zojuist met succes een villa in San Miguel de Salinas gekocht via Villas Fox, uitgebreid omgaan met Andy, Sorelle en Ollie Fox over een periode van 8 maanden vanaf medio december 2020.

Vanaf ons allereerste contact met hen tot aan de voltooiing vorige week en nu daarna, zijn Andy, Sorelle en Ollie absoluut fantastisch geweest om mee om te gaan en we kunnen ze niet sterk genoeg aanbevelen.

Ze hebben echt een stap verder gezet, ons op de hoogte gehouden van de voortgang en eventuele problemen onmiddellijk aangepakt tijdens wat soms een uitdagend proces was, om ervoor te zorgen dat de voltooiing tijdig werd bereikt.

Omdat we de aankoop op afstand vanuit het VK hebben voltooid en het pand een paar weken niet kunnen bezoeken, hebben Sorelle en Ollie vandaag zelfs een ontmoeting gehad met ons verhuisbedrijf om hen toegang tot het pand te geven, zodat onze meubels en bezittingen veilig kunnen worden afgeleverd - allemaal zonder kosten voor ons.

Fantastisch werk. Villas Fox zijn heel erg sterk aanbevolen. We zullen niet aarzelen om hun diensten te gebruiken om ons te vertegenwoordigen bij de verkoop van onze andere eigendommen, wanneer en wanneer de tijd daar is.

Beste wensen,
Greg & Beverley Towers

La Cañada onroerend goed te koop San Miguel de Salinas DSC09617

Greg en Beverley Towers
Donderdag 12 augustus 2021

Ik kan het niet aanbevelen Villas Fox genoeg. Ze waren briljant om ons te helpen onze villa te verkopen. We hadden regelmatig bezichtigingen en ik had er altijd vertrouwen in dat ze een koper voor ons zouden vinden.
Andy, Sorelle en Ollie werken als een geweldig team. Ze zijn vriendelijk, professioneel, deskundig en staan ​​altijd voor je klaar.
Als u uw huis in de buurt van San Miguel de Salinas verkoopt, is dit zeker de juiste keuze.

DSC05354 VERKOCHT

 

Chris en Yasmin Parker
Vrijdag, 06 augustus 2021

Als Carlsberg makelaars heeft gedaan......
Dit zouden zeker Andy en het team zijn bij Fox Villa's!!
Het zijn de honden, de katten die miauwen en elke andere gemeenplaats die je maar wilt gebruiken.
Ze zijn absoluut onverstoorbaar, helemaal cool en een uiterst professioneel team.
Ik zou ze absoluut 100% aanbevelen

gereserveerd calle leon 41 1800

Martin & Jeff
Donderdag 29 juli 2021

dankzij Villas Fox nous venons de vendre notre bien rapidement. Nous sommes ravis et les recommandons vivement. Merci Andre!

(Met dank aan Villas Fox we hebben zojuist ons pand snel verkocht. We zijn er blij mee en bevelen ze van harte aan. Bedankt Andre!)

Lomas de Cabo Roig 2 slaapkamer luxe vierpersoonskamer te koop vanaf Villas Fox DSC09960

Vanaf dag 1 was de service fantastisch, het advies en de aanbevelingen die we hadden van Villas Fox stond op punt. Als we in San Miguel aankomen, zal ik Sorelle en Andy persoonlijk bedanken.

Appartement op de begane grond met 2 slaapkamers op het zuiden, San Miguel de Salinas, met een groot terras

Kay-vormen
Dinsdag 08 juni 2021

Na bijna zeventien jaar in een urbanisatie in San Miguel de Salinas te hebben gewoond, Villas Fox hielp ons onze droom te realiseren om in de pueblo te wonen en we zijn er dol op. Andy, Sorelle en Ollie zijn allemaal erg vriendelijk, behulpzaam en professioneel en we zouden niet aarzelen om ze aan te bevelen aan iedereen die een ander onroerend goed wil verkopen of kopen.

San Miguel de Salinas costa blanca zuid luxe appartement te koop 15e888317d0b88

Ken en Irene Selby
Dinsdag 27 april 2021

Absoluut een moderne service en een begripvolle klantenservice. Ik heb het huis van mijn overleden moeder in San Miguel De Salinas verkocht via Villa Fox en de samenwerking was perfect. Lars Dencker Denemarken.

1

Lars Dencker
Zaterdag, april 24 2021

peter aanbeveling

Peter Marie de Langhe
Dinsdag 06 april 2021

DANK U uit de grond van ons hart, Andy en Sorelle, voor uw professionaliteit, uw vriendelijkheid en uw efficiëntie.

Wij hopen deze aankoop binnenkort met u te mogen vieren!

Wij danken u voor uw begeleiding op deze reis en wensen u veel succes in de komende jaren.


We zijn erg blij je te hebben ontmoet. Dankzij jou hebben we ons project kunnen realiseren. ¡Viva España!

acker getuigenis

Isabelle en Richard
Maandag 05 april 2021

google recensie villas fox

Richard Fox
Maandag 29 maart 2021

Een zeer professionele service van een betrouwbaar en vriendelijk bedrijf. We hebben met tegenzin de beslissing genomen om het huis in San Miguel, dat we al 15 jaar in bezit hadden, te verkopen en van begin tot eind verliep het proces soepel. Andy en Sorelle gingen verder dan we redelijkerwijs konden verwachten. Niets was teveel moeite. We bevelen het van harte aan Villas Fox voor iedereen die wil kopen of verkopen in San Miguel en omgeving.

puerta laguna 1 balcon san miguel de salinas eigendom verkocht villas fox te koop5fc672e7bcf21 duim

Ian Walsh
Zaterdag, 20 maart 2021

Liam Jordan
Dinsdag 29 december 2020

Sorelle en Andrew zijn zo professioneel en vriendelijk. Beleefd, altijd blij om te helpen met eventuele vragen. Onze hele ervaring was van begin tot einde uitstekend. Ik zou het iedereen ten zeerste aanbevelen en zal hun diensten in de toekomst zeker weer gebruiken. Een enorme dank aan Sorelle en Andrew voor hun hulp en begeleiding.

Peter en Jennie Mciver
Vrijdag, november 13 2020

"Hallo Andy, Sorelle en Ollie. Bedankt allemaal voor je hulp om ons terug te krijgen naar het VK. Beste wensen voor Kerstmis en om veilig te blijven. Mike en Sandy Jee"

 

Mike en Sandy Jee
Woensdag, november 11 2020

"Hallo Sorelle en Andy,

Samantha en ik willen jullie GROOT bedanken voor al jullie hulp bij de aankoop van ons nieuwe huis.
Vanaf ons eerste contact was je professioneel, beleefd, punctueel en beantwoordde je al onze vragen, niets was teveel moeite.
U heeft ons in elke fase op de hoogte gehouden en ervoor gezorgd dat het proces zo eenvoudig mogelijk was.
We aarzelen niet om aan te bevelen Villas Fox voor iedereen die op zoek is naar hun nieuwe eigendom.
Nogmaals bedankt en het allerbeste voor de toekomst van uw bedrijf.

Vriendelijke groeten,

Samantha en Ian Raishbrook "

 

Samantha en Ian Raishbrook
Zaterdag, november 07 2020

Kaart

  • Basis informatie
  • (​). 0
    (​). 1,000,000
  • Adres
  •  
  • Details
  • -
    -
  • Overig
  •   Uitgelicht
  • Bestellen
  •   Geavanceerd zoeken