Getuigenissen van tevreden klanten


Andy en Sorelle waren uiterst efficiënt en zeer behulpzaam bij alle aspecten van onze succesvolle verkoop. We zouden ze aanraden!

19 San Miguel de Salinas Bungalowvilla in Mirador de San Miguel door Villas Fox beste makelaars 61a7c93dd36e2 1

Steven Harman
Maandag 04 juli 2022

We waren eerder bij andere makelaars geweest en hadden niet meer dan een handvol bezichtigingen ontvangen. Maar met Fox we hadden meer interesse en bezichtigingen in 6 maanden dan in de voorgaande 6 jaar. We verkochten in minder dan een jaar na verhuizing naar Fox, ze konden niet behulpzamer kunnen zijn en hebben ons bij elke stap geholpen.

La Marina luxe villa te koop6159520923696

 

Roy Illsley
Vrijdag, juni 17 2022

Prima behandeling, snel en zeer professioneel.

Las Comunicaciones San Miguel de Salinas villa te koop 0961d20f14034d8

Mari Huertas Galian
Woensdag, juni 15 2022

Verkocht Verkocht Verkocht.
Hartelijk dank aan Sorelle, Andy en Ollie voor het verkopen van onze villa.
Een complete service die we zonder voorbehoud aanbevelen. Andy en Sorelle doen net dat beetje extra qua zorg en aandacht, een makkelijkere ervaring, met gedegen advies en tijdige communicatie. Echt een fijne familie om mee samen te werken.
Zeer aan te bevelen.

3 San Miguel de Salinas vrijstaande villa in Mirador del Mediterraneo by Villas Fox beste makelaars 612378629777c

Richard Russell
Zaterdag, 11 juni 2022

Ik kan Andy en Sorelle en natuurlijk Ollie niet genoeg prijzen, zo professioneel en behulpzaam, niets is teveel moeite, we hebben met hen verkocht en gekocht, ongelooflijk.

1

We kunnen je niet genoeg bedanken voor je service en geduld.
Je werd ons aanbevolen en je hulp, advies en vriendelijkheid was boven alles. 
Wij wensen u beiden en uw familie verder geluk en succes. 
We zullen San Miguel vreselijk missen, maar we zijn van plan terug te komen op vakantie naar het gebied.
Wees voorzichtig 
Jan en Maria. 
1
Jan en Maria
Dinsdag 22 februari 2022
Andy, Sorelle en Ollie bij Villas Fox onlangs ons appartement verkocht. Ze hebben een aantal bezichtigingen gedaan totdat we een vast bod kregen. We willen hen bedanken voor hun hulp en advies voorafgaand aan en tijdens het verkoopproces. Ze waren uiterst professioneel en hielden ons op elk moment op de hoogte. We zouden niet aarzelen om ze aan te bevelen aan iedereen die een woning in die plaats wil kopen of verkopen.
 
Res Angelina San Miguel de Salinas appartement te koop6162e2681c998
Philip en Linda Paiolo
Zondag, februari 20 2022

Bedankt Villas Fox voor uw professionele diensten bij de verkoop van ons appartement. We zouden uw makelaarskantoor aanbevelen aan iedereen die overweegt onroerend goed in San Miguel te kopen of verkopen. Je werd ons aanbevolen.
Uitstekende communicatie, je hebt ons gedurende het hele proces op de hoogte gehouden. We hopen dat de nieuwe eigenaren genieten van hun nieuwe huis.

1 San Miguel de Salinas Appartement in het stadscentrum by Villas Fox beste makelaars 611039449965e

Karen Dennett
Zondag, februari 20 2022
Hallo Sorelle en Andrew,
We schrijven om u enorm te bedanken voor het zo snel verkopen van ons eigendom. We waren zo onder de indruk van de frequente / uitstekende / feedback door ons op de hoogte te houden tijdens het verkoopproces. Dit nam zeker de stress van ons weg. We wensen u allen uw diensten aan nog veel meer klanten te blijven leveren. 
Nogmaals hartelijk dank,
 
DSC041366184cde5cac1d
Rita en Alan Clegg
Dinsdag 15 februari 2022

Aan Andy, Sorelle & Ollie,

Bedankt voor alle hulp en bijstand tijdens de snelle verkoop van ons appartement. Altijd beschikbaar om al onze vragen te beantwoorden, wat de verkoop heel eenvoudig maakte. We hopen dat het bedrijf van kracht tot kracht gaat.

Nogmaals bedankt allemaal.

1 San Miguel de Salinas Appartement in het stadscentrum by Villas Fox beste makelaars

Vanaf het moment van ontmoeting Andy Fox of VILLAS FOX, Ik kreeg het gevoel van professionaliteit, mijn gevoelens waren niet verkeerd. Met de prachtige foto's en de daaropvolgende 'virtuele rondleiding' werd het pand geadverteerd,…. toen sloeg Covid toe, maar dit weerhield Andy niet, de virtuele tour verkocht het, zonder een persoonlijke bezichtiging. Toen was er een vertraging omdat 'Brexit' de noodzaak van een militair certificaat opriep (later ingetrokken door Valencia), wat een verdere vertraging veroorzaakte, maar niets leidde tot Andy. Gedurende het hele proces Andy's hulp, niet alleen voor mezelf maar ook voor de koper om een ​​vlotte verkoop mogelijk te maken. Ik kan het niet aanbevelen VILLAS FOX hoger.

mirador del mediterraneo onroerend goed verkocht door Villas Fox

 

Gordon Skingle
Woensdag, november 03 2021

Ik was erg blij met de diensten van Villas Fox en ik kan het bedrijf aanbevelen aan iedereen die zijn eigendom wil verkopen.

strand torre de la horadada door Villas Fox vastgoed

Madeleine Furstenborg Backman
Zondag, oktober 31 2021

Villa Fox hebben uitzonderlijke service verleend bij het verkopen van het appartement van mijn tante. Ze waren efficiënt, ondersteunend en reageerden heel snel op eventuele vragen. Een uitstekende ervaring allround.

appartement verkocht san miguel de salinas villas fox

Helen Armer
Zondag, 12 September 2021

Briljant bedrijf, zeer professioneel en een genoegen om hen te hebben gebruikt om mijn eigendom te verkopen. Snel geholpen bij de transactie van begin tot eind. 6/5. Als we besluiten opnieuw te kopen (in een gebied dat ze bestrijken), zal mijn eerste telefoontje naar Andy of Sorelle zijn.

DSC09960 Kopie

Gordon en Brenda Wood
Donderdag 09 september 2021

Ik kan het niet aanbevelen Villas Fox genoeg. Ze waren briljant om ons te helpen onze villa te verkopen. We hadden regelmatig bezichtigingen en ik had er altijd vertrouwen in dat ze een koper voor ons zouden vinden.
Andy, Sorelle en Ollie werken als een geweldig team. Ze zijn vriendelijk, professioneel, deskundig en staan ​​altijd voor je klaar.
Als u uw huis in de buurt van San Miguel de Salinas verkoopt, is dit zeker de juiste keuze.

DSC05354 VERKOCHT

 

Chris en Yasmin Parker
Vrijdag, 06 augustus 2021

Als Carlsberg makelaars heeft gedaan......
Dit zouden zeker Andy en het team zijn bij Fox Villa's!!
Het zijn de honden, de katten die miauwen en elke andere gemeenplaats die je maar wilt gebruiken.
Ze zijn absoluut onverstoorbaar, helemaal cool en een uiterst professioneel team.
Ik zou ze absoluut 100% aanbevelen

gereserveerd calle leon 41 1800

Martin & Jeff
Donderdag 29 juli 2021

dankzij Villas Fox nous venons de vendre notre bien rapidement. Nous sommes ravis et les recommandons vivement. Merci Andre!

(Met dank aan Villas Fox we hebben zojuist ons pand snel verkocht. We zijn er blij mee en bevelen ze van harte aan. Bedankt Andre!)

Lomas de Cabo Roig 2 slaapkamer luxe vierpersoonskamer te koop vanaf Villas Fox DSC09960

Absoluut een moderne service en een begripvolle klantenservice. Ik heb het huis van mijn overleden moeder in San Miguel De Salinas verkocht via Villa Fox en de samenwerking was perfect. Lars Dencker Denemarken.

1

Lars Dencker
Zaterdag, april 24 2021

google recensie villas fox

Richard Fox
Maandag 29 maart 2021

Een zeer professionele service van een betrouwbaar en vriendelijk bedrijf. We hebben met tegenzin de beslissing genomen om het huis in San Miguel, dat we al 15 jaar in bezit hadden, te verkopen en van begin tot eind verliep het proces soepel. Andy en Sorelle gingen verder dan we redelijkerwijs konden verwachten. Niets was teveel moeite. We bevelen het van harte aan Villas Fox voor iedereen die wil kopen of verkopen in San Miguel en omgeving.

puerta laguna 1 balcon san miguel de salinas eigendom verkocht villas fox te koop5fc672e7bcf21 duim

Ian Walsh
Zaterdag, 20 maart 2021

Kaart

  • Basis informatie
  • (​). 0
    (​). 1,000,000
  • Adres
  •  
  • Details
  • -
    -
  • Overig
  •   Uitgelicht
  • Bestellen
  •   Geavanceerd zoeken