enarbgdanlfifrdeiwisitnoplptroessvuk

Ervaringen

202211251121

Aan Andy, Ollie en Sorelle,

Heel erg bedankt voor al je hulp bij de aankoop van 2 prachtige eigendommen in San Miguel de Salinas.

Bedankt voor je tijd, moeite en steun. Bedankt voor het horen van onze behoeften en wensen. Bedankt voor het vinden van een prachtig huis voor ons!

Liefs voor jullie allemaal, Giedra en Magnus

Giedra en Magnus
Vrijdag, november 25 2022

Heel erg bedankt voor je werk en uitstekende communicatie gedurende de tijd dat we bij je zijn geweest. We zullen een 5* review voor je plaatsen. Ik zal je website in de gaten houden, want het plan is nog steeds om met pensioen te gaan naar het zonnige Spanje
Vriendelijke groeten
Noël & Teressa

Las Ramblas villa te koop geweldige prijs Villas Fox DSC0058661391357bd5b8 1

Noël & Teressa B.
Vrijdag, november 25 2022

grote dubieus getuigenis

Paul Lee
Vrijdag, november 25 2022

Aan de familie Fox.

Bedankt voor je hulp tijdens de aankoop van ons huis in Las Comunicaciones.

Uw hulp om ons in contact te brengen met de vakmensen en uw hulp bij het ontvangen van onze meubels, is voor ons van onschatbare waarde geweest.

We stellen het zeer op prijs, bedankt.

vriendelijke groeten

Ulrik, John en Lotte Thorlak

bedankje cadeau aan villas fox van deense klanten

Ulrik, John en Lotte Thorlak
Vrijdag, november 25 2022

Professioneel en 100% betrouwbaar. Grote verscheidenheid aan prijzen en kwaliteiten voor alle smaken. Ik raad ze aan.Jezus recensie

Jesus López Cepero
Woensdag, augustus 03 2022

Andy en Sorelle waren uiterst efficiënt en zeer behulpzaam bij alle aspecten van onze succesvolle verkoop. We zouden ze aanraden!

19 San Miguel de Salinas Bungalowvilla in Mirador de San Miguel door Villas Fox beste makelaars 61a7c93dd36e2 1

Steven Harman
Maandag 04 juli 2022

We willen graag dat mijn zus en ik Andy bedanken die heeft bijgedragen aan de uitvoering van ons project om een ​​mooi huis in San Miguel te verwerven. Nogmaals bedankt voor je professionaliteit en je menselijke waarden! We raden ten zeerste aan VILLAS FOX aan iedereen die, net als wij, hun droom van een huis aan de COSTA BLANCA.

19 San Miguel de Salinas Bungalowvilla in Mirador de San Miguel door Villas Fox beste makelaars 61a7c93dd36e2

Dalila Boualem
Zaterdag, 18 juni 2022

Uitstekende service, zo behulpzaam, beleefd en professioneel, bedankt voor het helpen vinden van ons eeuwige thuis.

1133 ref 1133 gereserveerd

Terry Foster
Vrijdag, juni 17 2022

We waren eerder bij andere makelaars geweest en hadden niet meer dan een handvol bezichtigingen ontvangen. Maar met Fox we hadden meer interesse en bezichtigingen in 6 maanden dan in de voorgaande 6 jaar. We verkochten in minder dan een jaar na verhuizing naar Fox, ze konden niet behulpzamer kunnen zijn en hebben ons bij elke stap geholpen.

La Marina luxe villa te koop6159520923696

 

Roy Illsley
Vrijdag, juni 17 2022

Prima behandeling, snel en zeer professioneel.

Las Comunicaciones San Miguel de Salinas villa te koop 0961d20f14034d8

Mari Huertas Galian
Woensdag, juni 15 2022

Meteen gebeld en een afspraak gemaakt en de volgende dag 4 op maat gemaakte aanbiedingen gekregen. Een geweldige ploeg. Deskundig en vriendelijk advies en ook uitgebreide ondersteuning tot aan de oplevering van het huis.
Ik zal daar een vaste klant zijn.

2 Herenhuis San Miguel de Salinas in Balcn de la Costa Blanca by Villas Fox beste makelaars 610fdbdf4a34f

Rainer Haeder
Zondag, juni 12 2022

Verkocht Verkocht Verkocht.
Hartelijk dank aan Sorelle, Andy en Ollie voor het verkopen van onze villa.
Een complete service die we zonder voorbehoud aanbevelen. Andy en Sorelle doen net dat beetje extra qua zorg en aandacht, een makkelijkere ervaring, met gedegen advies en tijdige communicatie. Echt een fijne familie om mee samen te werken.
Zeer aan te bevelen.

3 San Miguel de Salinas vrijstaande villa in Mirador del Mediterraneo by Villas Fox beste makelaars 612378629777c

Richard Russell
Zaterdag, 11 juni 2022

Ik kan Andy en Sorelle en natuurlijk Ollie niet genoeg prijzen, zo professioneel en behulpzaam, niets is teveel moeite, we hebben met hen verkocht en gekocht, ongelooflijk.

1

Een complete service die ik zonder voorbehoud kan aanbevelen. Andy Fox doet heel erg een stapje extra op het gebied van zorg en aandacht. Voor ons maakten Andy en familie de aankoop van een Villa een gemakkelijkere ervaring, met goed advies en tijdige communicatie - en ongewoon dingen door de ogen van een klant te zien. Echt fijne mensen om mee samen te werken.


 San Miguel de Salinas huis te koop in Villasmaria Las Comunicaciones DSC05278614f1043c245e

Anthony Gilbert
Donderdag 05 mei 2022

Wij zijn zeer tevreden over de diensten van Villas Fox, alle medewerkers van het bedrijf waren zeer behulpzaam en vriendelijk. Ze hebben ons probleemloos door het hele proces van het kopen van een appartement geleid.
We raden de diensten van ten zeerste aan Villas Fox, beoordelen wij hun dienstverlening op een zeer hoog niveau.
Heel erg bedankt aan Andy, Sorelle en Ollie.

21 San Miguel de Salinas Appartement in het stadscentrum by Villas Fox beste makelaars 61da9d29d6994

Robert Keizer
Donderdag 05 mei 2022
We kunnen je niet genoeg bedanken voor je service en geduld.
Je werd ons aanbevolen en je hulp, advies en vriendelijkheid was boven alles. 
Wij wensen u beiden en uw familie verder geluk en succes. 
We zullen San Miguel vreselijk missen, maar we zijn van plan terug te komen op vakantie naar het gebied.
Wees voorzichtig 
Jan en Maria. 
1
Jan en Maria
Dinsdag 22 februari 2022
Andy, Sorelle en Ollie bij Villas Fox onlangs ons appartement verkocht. Ze hebben een aantal bezichtigingen gedaan totdat we een vast bod kregen. We willen hen bedanken voor hun hulp en advies voorafgaand aan en tijdens het verkoopproces. Ze waren uiterst professioneel en hielden ons op elk moment op de hoogte. We zouden niet aarzelen om ze aan te bevelen aan iedereen die een woning in die plaats wil kopen of verkopen.
 
Res Angelina San Miguel de Salinas appartement te koop6162e2681c998
Philip en Linda Paiolo
Zondag, februari 20 2022

Bedankt Villas Fox voor uw professionele diensten bij de verkoop van ons appartement. We zouden uw makelaarskantoor aanbevelen aan iedereen die overweegt onroerend goed in San Miguel te kopen of verkopen. Je werd ons aanbevolen.
Uitstekende communicatie, je hebt ons gedurende het hele proces op de hoogte gehouden. We hopen dat de nieuwe eigenaren genieten van hun nieuwe huis.

1 San Miguel de Salinas Appartement in het stadscentrum by Villas Fox beste makelaars 611039449965e

Karen Dennett
Zondag, februari 20 2022
Hallo Sorelle en Andrew,
We schrijven om u enorm te bedanken voor het zo snel verkopen van ons eigendom. We waren zo onder de indruk van de frequente / uitstekende / feedback door ons op de hoogte te houden tijdens het verkoopproces. Dit nam zeker de stress van ons weg. We wensen u allen uw diensten aan nog veel meer klanten te blijven leveren. 
Nogmaals hartelijk dank,
 
DSC041366184cde5cac1d
Rita en Alan Clegg
Dinsdag 15 februari 2022

Aan Andy, Sorelle & Ollie,

Bedankt voor alle hulp en bijstand tijdens de snelle verkoop van ons appartement. Altijd beschikbaar om al onze vragen te beantwoorden, wat de verkoop heel eenvoudig maakte. We hopen dat het bedrijf van kracht tot kracht gaat.

Nogmaals bedankt allemaal.

1 San Miguel de Salinas Appartement in het stadscentrum by Villas Fox beste makelaars

  

Villas Fox SL (CIF B42589192)
C / Pablo Picasso, 7
03193 San Miguel de Salinas
Alicante
Tel. + 34 965720198
Mobiel + 34 679012651
info@villa'sfox.com

Whatsapp

 

 

OPENINGSTIJDEN KANTOOR
Maandag tot donderdag 0900 - 1800 
VRIJDAG 0900 - 1500 
Zaterdag  1000 - 1300
 LET OP DAT WIJ GESLOTEN ZIJN OP DE RODE DAGEN DIE IN DE ONDERSTAANDE KALENDER WORDEN GETOOND:

feestdagen san miguel de salinas 2022