GETUIGENISSEN

Ik kan Andy en Sorelle en natuurlijk Ollie niet genoeg prijzen, zo professioneel en behulpzaam, niets is teveel moeite, we hebben met hen verkocht en gekocht, ongelooflijk.

1

Een complete service die ik zonder voorbehoud kan aanbevelen. Andy Fox doet heel erg een stapje extra op het gebied van zorg en aandacht. Voor ons maakten Andy en familie de aankoop van een Villa een gemakkelijkere ervaring, met goed advies en tijdige communicatie - en ongewoon dingen door de ogen van een klant te zien. Echt fijne mensen om mee samen te werken.


 San Miguel de Salinas huis te koop in Villasmaria Las Comunicaciones DSC05278614f1043c245e

Anthony Gilbert
Donderdag 05 mei 2022

Wij zijn zeer tevreden over de diensten van Villas Fox, alle medewerkers van het bedrijf waren zeer behulpzaam en vriendelijk. Ze hebben ons probleemloos door het hele proces van het kopen van een appartement geleid.
We raden de diensten van ten zeerste aan Villas Fox, beoordelen wij hun dienstverlening op een zeer hoog niveau.
Heel erg bedankt aan Andy, Sorelle en Ollie.

21 San Miguel de Salinas Appartement in het stadscentrum by Villas Fox beste makelaars 61da9d29d6994

Robert Kaiser
Donderdag 05 mei 2022
We kunnen je niet genoeg bedanken voor je service en geduld.
Je werd ons aanbevolen en je hulp, advies en vriendelijkheid was boven alles. 
Wij wensen u beiden en uw familie verder geluk en succes. 
We zullen San Miguel vreselijk missen, maar we zijn van plan terug te komen op vakantie naar het gebied.
Wees voorzichtig 
Jan en Maria. 
1
Jan en Maria
Dinsdag 22 februari 2022
Andy, Sorelle en Ollie bij Villas Fox onlangs ons appartement verkocht. Ze hebben een aantal bezichtigingen gedaan totdat we een vast bod kregen. We willen hen bedanken voor hun hulp en advies voorafgaand aan en tijdens het verkoopproces. Ze waren uiterst professioneel en hielden ons op elk moment op de hoogte. We zouden niet aarzelen om ze aan te bevelen aan iedereen die een woning in die plaats wil kopen of verkopen.
 
Res Angelina San Miguel de Salinas appartement te koop6162e2681c998
Philip en Linda Paiolo
Zondag, februari 20 2022

Bedankt Villas Fox voor uw professionele diensten bij de verkoop van ons appartement. We zouden uw makelaarskantoor aanbevelen aan iedereen die overweegt onroerend goed in San Miguel te kopen of verkopen. Je werd ons aanbevolen.
Uitstekende communicatie, je hebt ons gedurende het hele proces op de hoogte gehouden. We hopen dat de nieuwe eigenaren genieten van hun nieuwe huis.

1 San Miguel de Salinas Appartement in het stadscentrum by Villas Fox beste makelaars 611039449965e

Karen Dennett
Zondag, februari 20 2022
Hallo Sorelle en Andrew,
We schrijven om u enorm te bedanken voor het zo snel verkopen van ons eigendom. We waren zo onder de indruk van de frequente / uitstekende / feedback door ons op de hoogte te houden tijdens het verkoopproces. Dit nam zeker de stress van ons weg. We wensen u allen uw diensten aan nog veel meer klanten te blijven leveren. 
Nogmaals hartelijk dank,
 
DSC041366184cde5cac1d
Rita en Alan Clegg
Dinsdag 15 februari 2022

Aan Andy, Sorelle & Ollie,

Bedankt voor alle hulp en bijstand tijdens de snelle verkoop van ons appartement. Altijd beschikbaar om al onze vragen te beantwoorden, wat de verkoop heel eenvoudig maakte. We hopen dat het bedrijf van kracht tot kracht gaat.

Nogmaals bedankt allemaal.

1 San Miguel de Salinas Appartement in het stadscentrum by Villas Fox beste makelaars

Uitstekende service. Enorm behulpzaam. Zeer vriendelijk. Geweldige aanbevelingen voor advocaten en werklieden.

bomen in park

Andrea McManus
Dinsdag 30 november 2021

Vanaf het moment van ontmoeting Andy Fox of VILLAS FOX, Ik kreeg het gevoel van professionaliteit, mijn gevoelens waren niet verkeerd. Met de prachtige foto's en de daaropvolgende 'virtuele rondleiding' werd het pand geadverteerd,…. toen sloeg Covid toe, maar dit weerhield Andy niet, de virtuele tour verkocht het, zonder een persoonlijke bezichtiging. Toen was er een vertraging omdat 'Brexit' de noodzaak van een militair certificaat opriep (later ingetrokken door Valencia), wat een verdere vertraging veroorzaakte, maar niets leidde tot Andy. Gedurende het hele proces Andy's hulp, niet alleen voor mezelf maar ook voor de koper om een ​​vlotte verkoop mogelijk te maken. Ik kan het niet aanbevelen VILLAS FOX hoger.

mirador del mediterraneo onroerend goed verkocht door Villas Fox

 

Gordon Skingle
Woensdag, november 03 2021

Ik was erg blij met de diensten van Villas Fox en ik kan het bedrijf aanbevelen aan iedereen die zijn eigendom wil verkopen.

strand torre de la horadada door Villas Fox vastgoed

Madeleine Furstenborg Backman
Zondag, oktober 31 2021

We hebben zojuist de laatste hand gelegd aan een onroerend goed dat is gekocht van Villas Fox, we vonden het een zeer plezierige stressvrije ervaring, de communicatie was uitstekend, ze deden hun best om foto's en video's te sturen, we zijn in het buitenland gevestigd en vonden Andy & Sorelle erg behulpzaam en eerlijk bij het beschrijven van het onroerend goed. Ik zou het ten zeerste aanbevelen.

gereserveerd amaril 800 srgb

Gordon Boland
Woensdag, oktober 27 2021

In vergelijking met Britse makelaars Villas Fox ging altijd een stap verder om de verkoop rond te krijgen. Biedt constante ondersteuning en beantwoordde altijd oproepen en berichten. We zouden Andy en zijn team ten zeerste aanbevelen als u een woning in de omgeving van San Miguel de Salinas koopt.

DSC03215 Kopie

Garry Jones
Maandag 18 oktober 2021

Vi har fra den første dag oplevet en fantastisk service. Fox står til rådighed me alt hvad vi har haft brug for at hjælp til både handel, hus fremvisning en efterfølgende tvivlspørgsmål. Vi vil til hver en tid anbefale de til andre.

(We hebben vanaf de eerste dag geweldige service ervaren. Villas Fox waren beschikbaar met alles wat we nodig hadden om te helpen met zowel kopen, huisbezichtiging als daaropvolgende vragen. We zullen ze altijd aanbevelen aan anderen.)

DSC09658

John Thorlak
Maandag 20 september 2021

Villa Fox hebben uitzonderlijke service verleend bij het verkopen van het appartement van mijn tante. Ze waren efficiënt, ondersteunend en reageerden heel snel op eventuele vragen. Een uitstekende ervaring allround.

appartement verkocht san miguel de salinas villas fox

Helen Armer
Zondag, 12 September 2021

Briljant bedrijf, zeer professioneel en een genoegen om hen te hebben gebruikt om mijn eigendom te verkopen. Snel geholpen bij de transactie van begin tot eind. 6/5. Als we besluiten opnieuw te kopen (in een gebied dat ze bestrijken), zal mijn eerste telefoontje naar Andy of Sorelle zijn.

DSC09960 Kopie

Gordon en Brenda Wood
Donderdag 09 september 2021

We willen Andy, Sorelle en Ollie bedanken voor hun professionaliteit bij het vinden van ons droomhuis in San Miguel.

Ze waren er voor ons vanaf het begin tot de oplevering, en waren er toen we advies of hulp achteraf nodig hadden, we kunnen je niet genoeg bedanken voor alles wat je hebt gedaan.

We aarzelen niet om uw diensten aan te bevelen aan iedereen die zulke deskundige en professionele mensen nodig heeft.

Wij wensen u het allerbeste voor de toekomst met uw bedrijf.

Hartelijk dank,
Kevin & Laura Winchcombe

1 San Miguel de Salinas Vrijstaande villa in Las Comunicaciones by Villas Fox beste makelaars

Kevin & Laura Winchcombe
Maandag 23 augustus 2021

Mijn vrouw en ik hebben zojuist met succes een villa in San Miguel de Salinas gekocht via Villas Fox, uitgebreid omgaan met Andy, Sorelle en Ollie Fox over een periode van 8 maanden vanaf medio december 2020.

Vanaf ons allereerste contact met hen tot aan de voltooiing vorige week en nu daarna, zijn Andy, Sorelle en Ollie absoluut fantastisch geweest om mee om te gaan en we kunnen ze niet sterk genoeg aanbevelen.

Ze hebben echt een stap verder gezet, ons op de hoogte gehouden van de voortgang en eventuele problemen onmiddellijk aangepakt tijdens wat soms een uitdagend proces was, om ervoor te zorgen dat de voltooiing tijdig werd bereikt.

Omdat we de aankoop op afstand vanuit het VK hebben voltooid en het pand een paar weken niet kunnen bezoeken, hebben Sorelle en Ollie vandaag zelfs een ontmoeting gehad met ons verhuisbedrijf om hen toegang tot het pand te geven, zodat onze meubels en bezittingen veilig kunnen worden afgeleverd - allemaal zonder kosten voor ons.

Fantastisch werk. Villas Fox zijn heel erg sterk aanbevolen. We zullen niet aarzelen om hun diensten te gebruiken om ons te vertegenwoordigen bij de verkoop van onze andere eigendommen, wanneer en wanneer de tijd daar is.

Beste wensen,
Greg & Beverley Towers

La Cañada onroerend goed te koop San Miguel de Salinas DSC09617

Greg en Beverley Towers
Donderdag 12 augustus 2021

Ik kan het niet aanbevelen Villas Fox genoeg. Ze waren briljant om ons te helpen onze villa te verkopen. We hadden regelmatig bezichtigingen en ik had er altijd vertrouwen in dat ze een koper voor ons zouden vinden.
Andy, Sorelle en Ollie werken als een geweldig team. Ze zijn vriendelijk, professioneel, deskundig en staan ​​altijd voor je klaar.
Als u uw huis in de buurt van San Miguel de Salinas verkoopt, is dit zeker de juiste keuze.

DSC05354 VERKOCHT

 

Chris en Yasmin Parker
Vrijdag, 06 augustus 2021

Als Carlsberg makelaars heeft gedaan......
Dit zouden zeker Andy en het team zijn bij Fox Villa's!!
Het zijn de honden, de katten die miauwen en elke andere gemeenplaats die je maar wilt gebruiken.
Ze zijn absoluut onverstoorbaar, helemaal cool en een uiterst professioneel team.
Ik zou ze absoluut 100% aanbevelen

gereserveerd calle leon 41 1800

Martin & Jeff
Donderdag 29 juli 2021

Kaart

  • Basis informatie
  • (​). 0
    (​). 1,000,000
  • Adres
  •  
  • Details
  • -
    -
  • Overig
  •   Uitgelicht
  • Bestellen
  •   Geavanceerd zoeken