We willen graag dat mijn zus en ik Andy bedanken die heeft bijgedragen aan de uitvoering van ons project om een ​​mooi huis in San Miguel te verwerven. Nogmaals bedankt voor je professionaliteit en je menselijke waarden! We raden ten zeerste aan VILLAS FOX aan iedereen die, net als wij, hun droom van een huis aan de COSTA BLANCA.

19 San Miguel de Salinas Bungalowvilla in Mirador de San Miguel door Villas Fox beste makelaars 61a7c93dd36e2

Dalila Boualem
Zaterdag, 18 juni 2022

Uitstekende service, zo behulpzaam, beleefd en professioneel, bedankt voor het helpen vinden van ons eeuwige thuis.

1133 ref 1133 gereserveerd

Terry Foster
Vrijdag, juni 17 2022

Meteen gebeld en een afspraak gemaakt en de volgende dag 4 op maat gemaakte aanbiedingen gekregen. Een geweldige ploeg. Deskundig en vriendelijk advies en ook uitgebreide ondersteuning tot aan de oplevering van het huis.
Ik zal daar een vaste klant zijn.

2 Herenhuis San Miguel de Salinas in Balcn de la Costa Blanca by Villas Fox beste makelaars 610fdbdf4a34f

Rainer Haeder
Zondag, juni 12 2022

Ik kan Andy en Sorelle en natuurlijk Ollie niet genoeg prijzen, zo professioneel en behulpzaam, niets is teveel moeite, we hebben met hen verkocht en gekocht, ongelooflijk.

1

Een complete service die ik zonder voorbehoud kan aanbevelen. Andy Fox doet heel erg een stapje extra op het gebied van zorg en aandacht. Voor ons maakten Andy en familie de aankoop van een Villa een gemakkelijkere ervaring, met goed advies en tijdige communicatie - en ongewoon dingen door de ogen van een klant te zien. Echt fijne mensen om mee samen te werken.


 San Miguel de Salinas huis te koop in Villasmaria Las Comunicaciones DSC05278614f1043c245e

Anthony Gilbert
Donderdag 05 mei 2022

Wij zijn zeer tevreden over de diensten van Villas Fox, alle medewerkers van het bedrijf waren zeer behulpzaam en vriendelijk. Ze hebben ons probleemloos door het hele proces van het kopen van een appartement geleid.
We raden de diensten van ten zeerste aan Villas Fox, beoordelen wij hun dienstverlening op een zeer hoog niveau.
Heel erg bedankt aan Andy, Sorelle en Ollie.

21 San Miguel de Salinas Appartement in het stadscentrum by Villas Fox beste makelaars 61da9d29d6994

Robert Kaiser
Donderdag 05 mei 2022

Aan Andy, Sorelle & Ollie,

Bedankt voor alle hulp en bijstand tijdens de snelle verkoop van ons appartement. Altijd beschikbaar om al onze vragen te beantwoorden, wat de verkoop heel eenvoudig maakte. We hopen dat het bedrijf van kracht tot kracht gaat.

Nogmaals bedankt allemaal.

1 San Miguel de Salinas Appartement in het stadscentrum by Villas Fox beste makelaars

Uitstekende service. Enorm behulpzaam. Zeer vriendelijk. Geweldige aanbevelingen voor advocaten en werklieden.

bomen in park

Andrea McManus
Dinsdag 30 november 2021

We hebben zojuist de laatste hand gelegd aan een onroerend goed dat is gekocht van Villas Fox, we vonden het een zeer plezierige stressvrije ervaring, de communicatie was uitstekend, ze deden hun best om foto's en video's te sturen, we zijn in het buitenland gevestigd en vonden Andy & Sorelle erg behulpzaam en eerlijk bij het beschrijven van het onroerend goed. Ik zou het ten zeerste aanbevelen.

gereserveerd amaril 800 srgb

Gordon Boland
Woensdag, oktober 27 2021

In vergelijking met Britse makelaars Villas Fox ging altijd een stap verder om de verkoop rond te krijgen. Biedt constante ondersteuning en beantwoordde altijd oproepen en berichten. We zouden Andy en zijn team ten zeerste aanbevelen als u een woning in de omgeving van San Miguel de Salinas koopt.

DSC03215 Kopie

Garry Jones
Maandag 18 oktober 2021

Vi har fra den første dag oplevet en fantastisk service. Fox står til rådighed me alt hvad vi har haft brug for at hjælp til både handel, hus fremvisning en efterfølgende tvivlspørgsmål. Vi vil til hver en tid anbefale de til andre.

(We hebben vanaf de eerste dag geweldige service ervaren. Villas Fox waren beschikbaar met alles wat we nodig hadden om te helpen met zowel kopen, huisbezichtiging als daaropvolgende vragen. We zullen ze altijd aanbevelen aan anderen.)

DSC09658

John Thorlak
Maandag 20 september 2021

We willen Andy, Sorelle en Ollie bedanken voor hun professionaliteit bij het vinden van ons droomhuis in San Miguel.

Ze waren er voor ons vanaf het begin tot de oplevering, en waren er toen we advies of hulp achteraf nodig hadden, we kunnen je niet genoeg bedanken voor alles wat je hebt gedaan.

We aarzelen niet om uw diensten aan te bevelen aan iedereen die zulke deskundige en professionele mensen nodig heeft.

Wij wensen u het allerbeste voor de toekomst met uw bedrijf.

Hartelijk dank,
Kevin & Laura Winchcombe

1 San Miguel de Salinas Vrijstaande villa in Las Comunicaciones by Villas Fox beste makelaars

Kevin & Laura Winchcombe
Maandag 23 augustus 2021

Mijn vrouw en ik hebben zojuist met succes een villa in San Miguel de Salinas gekocht via Villas Fox, uitgebreid omgaan met Andy, Sorelle en Ollie Fox over een periode van 8 maanden vanaf medio december 2020.

Vanaf ons allereerste contact met hen tot aan de voltooiing vorige week en nu daarna, zijn Andy, Sorelle en Ollie absoluut fantastisch geweest om mee om te gaan en we kunnen ze niet sterk genoeg aanbevelen.

Ze hebben echt een stap verder gezet, ons op de hoogte gehouden van de voortgang en eventuele problemen onmiddellijk aangepakt tijdens wat soms een uitdagend proces was, om ervoor te zorgen dat de voltooiing tijdig werd bereikt.

Omdat we de aankoop op afstand vanuit het VK hebben voltooid en het pand een paar weken niet kunnen bezoeken, hebben Sorelle en Ollie vandaag zelfs een ontmoeting gehad met ons verhuisbedrijf om hen toegang tot het pand te geven, zodat onze meubels en bezittingen veilig kunnen worden afgeleverd - allemaal zonder kosten voor ons.

Fantastisch werk. Villas Fox zijn heel erg sterk aanbevolen. We zullen niet aarzelen om hun diensten te gebruiken om ons te vertegenwoordigen bij de verkoop van onze andere eigendommen, wanneer en wanneer de tijd daar is.

Beste wensen,
Greg & Beverley Towers

La Cañada onroerend goed te koop San Miguel de Salinas DSC09617

Greg en Beverley Towers
Donderdag 12 augustus 2021

dankzij Villas Fox nous venons de vendre notre bien rapidement. Nous sommes ravis et les recommandons vivement. Merci Andre!

(Met dank aan Villas Fox we hebben zojuist ons pand snel verkocht. We zijn er blij mee en bevelen ze van harte aan. Bedankt Andre!)

Lomas de Cabo Roig 2 slaapkamer luxe vierpersoonskamer te koop vanaf Villas Fox DSC09960

Vanaf dag 1 was de service fantastisch, het advies en de aanbevelingen die we hadden van Villas Fox stond op punt. Als we in San Miguel aankomen, zal ik Sorelle en Andy persoonlijk bedanken.

Appartement op de begane grond met 2 slaapkamers op het zuiden, San Miguel de Salinas, met een groot terras

Kay-vormen
Dinsdag 08 juni 2021

Na bijna zeventien jaar in een urbanisatie in San Miguel de Salinas te hebben gewoond, Villas Fox hielp ons onze droom te realiseren om in de pueblo te wonen en we zijn er dol op. Andy, Sorelle en Ollie zijn allemaal erg vriendelijk, behulpzaam en professioneel en we zouden niet aarzelen om ze aan te bevelen aan iedereen die een ander onroerend goed wil verkopen of kopen.

San Miguel de Salinas costa blanca zuid luxe appartement te koop 15e888317d0b88

Ken en Irene Selby
Dinsdag 27 april 2021

peter aanbeveling

Peter Marie de Langhe
Dinsdag 06 april 2021

DANK U uit de grond van ons hart, Andy en Sorelle, voor uw professionaliteit, uw vriendelijkheid en uw efficiëntie.

Wij hopen deze aankoop binnenkort met u te mogen vieren!

Wij danken u voor uw begeleiding op deze reis en wensen u veel succes in de komende jaren.


We zijn erg blij je te hebben ontmoet. Dankzij jou hebben we ons project kunnen realiseren. ¡Viva España!

acker getuigenis

Isabelle en Richard
Maandag 05 april 2021

Sorelle en Andrew zijn zo professioneel en vriendelijk. Beleefd, altijd blij om te helpen met eventuele vragen. Onze hele ervaring was van begin tot einde uitstekend. Ik zou het iedereen ten zeerste aanbevelen en zal hun diensten in de toekomst zeker weer gebruiken. Een enorme dank aan Sorelle en Andrew voor hun hulp en begeleiding.

Peter en Jennie Mciver
Vrijdag, november 13 2020

"Hallo Sorelle en Andy,

Samantha en ik willen jullie GROOT bedanken voor al jullie hulp bij de aankoop van ons nieuwe huis.
Vanaf ons eerste contact was je professioneel, beleefd, punctueel en beantwoordde je al onze vragen, niets was teveel moeite.
U heeft ons in elke fase op de hoogte gehouden en ervoor gezorgd dat het proces zo eenvoudig mogelijk was.
We aarzelen niet om aan te bevelen Villas Fox voor iedereen die op zoek is naar hun nieuwe eigendom.
Nogmaals bedankt en het allerbeste voor de toekomst van uw bedrijf.

Vriendelijke groeten,

Samantha en Ian Raishbrook "

 

Samantha en Ian Raishbrook
Zaterdag, november 07 2020

Kaart

  • Basis informatie
  • (​). 0
    (​). 1,000,000
  • Adres
  •  
  • Details
  • -
    -
  • Overig
  •   Uitgelicht
  • Bestellen
  •   Geavanceerd zoeken